Vydejte se na nevšední vycházku Prahou

Alexis
Vycházky Prahou – Stověžaté příběhy

Vydejte se na nevšední vycházku Prahou

Chcete poznat Prahu trochu jinak a už vás nebaví klasičtí „deštníkoví“ průvodci? Pak pro vás máme skvělý tip pro váš poznávací pobyt.

Projekt Stověžaté příběhy pro vás pravidelně připravuje bohatou nabídku klasických i zcela originálních tematických vycházek Prahou pro všechny věkové skupiny.

Kromě nejznámějších míst tak můžete objevit Prahu z pohledu historických i současných uměleckých slohů, Prahu strašidelnou, středověkou i husitskou, nebo vyrazit na Pivní vycházkovou tour s exkurzí a ochutnávkou piva v pražských pivovarech.

Těšit se můžete hlavně na poutavý výklad, přátelské průvodce, zajímavé doprovodné aktivity a pomůcky, velký výběr netradičních tras a vycházky v malých skupinách, takže se vám průvodci mohou mnohem více individuálně věnovat.

Pokud si nevyberete z široké nabídky vycházek, můžete si dokonce sestavit vlastní „stověžatý příběh“ na míru podle vašich představ a přání.

V případě zájmu pište na e-mail info@pribehy.info, nebo kontaktujte přímo Honzu Furčáka na telefonním čísle (+420) 777 102 226. Veškeré info k vycházkám včetně detailních popisů tras a objednávkového formuláře najdete na webových stránkách www.pribehy.info.

Moc děkuji za mě i ostatní členy vycházky, bylo to velmi zajímavé, ocenily jsme neformální formu výkladu, kterou se průvodkyně snažila zaujmout děti, ale i dospělí ji kvitovali s povděkem... žádné strohé letopočty či nezáživné poučky...

Markéta